On ollut piiitkä tauko...

Kirjailija: Kaisa Ikola
Kirjan nimi: Hullu luokka ja kadonneen opettajan arvoitus
Sivuja: 104
Arvosana: 10-
Takakansi:
"Koulussa tapahtuu ennenkuulumatonta: yhteiskuntaopin ope ei ilmaannu tunnille! Hän on poistunut asunnostaan, mutta minne? Kun Hullu luokka, tuttu 9B, ryhtyy ratkomaan arvoitusta, on koko ympäristö vaarassa: paitsi rosvoja ja poliiseja, tapaukseen liittyy ruohonleikkurista rakennettu mopo ja mikroaaltouuni, pari ruumista sekä runsaasti eväitä, kuten kunnon dekkarissa ainakin. Luvassa on siis nokkelaa juonenkehittelyä, hervotonta huumoria ja dekkarikitrjallisuudesta tutuilla kielikuvilla leikittelyä.

Lapualta kotoisin oleva Kaisa Ikola, s. 1974, opiskelee Tampereen yliopistossa historiaa. Hullu luokka- sarjan lisäksi hän on julkaissut historiallisen Skotlanti-aiheisen nuorisoromaanitrilogian, Ylämaa -sarjan."

Erittäin hyvä kirja minun mielestäni, koska pidän huumorikirjoista ja Herbert ja Loiva on vaan niin hulvattomia. xD Kannattaa lukea kuitenkin edeltävät sarjan kirjat, koska paljon viittauksia ennen tapahtuneeseen. Luin tämän kirjan parissa tunnissa, siksi, että tämä kirja on lyhyt ja kevyttä lukemista, sanat kohtuullisen nykyaikaisia (kirja painettu vuonna 1996).

Arvosana 10-, koska mikään kirja ei voi olla täydellinen. (Kuten olen joskus jo sanonutkin xD)
Ei 9½ siksi, että nauroin lähes joka sivulla. xD Kannattaa lukea!