Sain joululahjaksi ja luin Aku Ankka-sarjiskokoelman näin joululomalla ajankuluksi. ^^

Kirjailija:-
Sarjakuva-albumin nimi: Myyttien saari
Sivuja: 160
Arvosana: 10-
Takakansi:
"Ankkalinnalaiset myyttien saarella
Aku Ankan kaikkien aikojen pisin jatkosarja saatiin viimein yksiin kansiin. Myyttien saari on varsin harvinaislaatuinen seikkailu - 112 sivua, sankareina kaikki tutut ankkalinnalaiset Akua, Iinestä, Mikkiä, Minniä, Hessua, Roopea, Pelleä ja ankanpoikia myöten. Myyttien saarella seikkailevat tarustojen hahmot: kykloopit, satyyrit, kentaurit, keijut, maahiset ja menninkäiset. Myyttien maailma on kuitenkin uhattuna, ja ystäviemme harteille jää tarumaailman pelastaminen. Loisteliaan tarinan on piirtänyt César Ferioli, jonka kynänjäljestä Aku Ankan lukijat ovat saaneet nauttia jo vuosien ajan.

Tähän 160-sivuiseen kokoelmaan on otettu myös Feriolin taidonnäytteitä Mikin, poliisimestari Sisun ja Ankkalinnan paatuneen konnakaartin taistoista. Mukana muun muassa hyytävä seikkailu Mustakaavun kamppailusta kaidalla tiellä."

Mielestäni tämä oli todella hyvää ajanvietettä kylmään joulukuiseen (lumettomaan ;_;) iltaan ja piirrosjälkikin on hienoa. Tykkäsin erityisesti Myyttien saari- jatkosarjakuvan osista 4,5 ja 8, syitä en itsekään tiedä. Viimeinen tarina "Mikki Hiiri: Ei lepoa, ei rauhaa" oli hyvä. 10- numeroksi siksi, ettei mikään kirja ole täydellinen :) Tämä sarjakuva-kokoelma kannattaa lukea!